Judith Martinez Åkesson

Erica Gustafsson

Jag bor i Tidaholm med sambo och två barn. Gick Estetiska dansprogrammet 02-05. Dansarutbildning i Kristinehamn 05-06. Dansutbildning med inriktning Hiphop på Danscenter Stockholm 07-08. Jag har haft praktikplatser på estetiska dansprogrammet i Skara och Tidaholm.

Jag undervisar jag i jazz och modernt. På mina lektioner kan man förvänta sig teknikträning i både jazz och modernt med fokus på grunder. Vi fokuserar på musikalitet och rörelse. Att lära känna musiken i kroppen och lyssna på detaljer. Man får utrymme att skapa och utveckla sitt eget rörelsemönster och sin musikalitet!

Amanda Staadig

Jag undervisar i disco, Pyttedans 2-3 år och Dancekidz 4 år.
Samt tävlingsträning och Zumba då jag också är Zumbainstruktör! 

Jag har dansat sen Dansverkstan startade här i Tidaholm 2003. Började då det var öppet hus en vecka och man fick dansa så mycket man ville, och sen gick jag på alla klasser jag kunde. 

Jag har gått flera danslärarutbildningar i disco och hiphop och även tävlingsdansat med flera fina placeringar, bland annat VM-brons i disco duo som jag tillsammans med lärarkollegan My i Sydafrika 2013!

Vid sidan om dansen tycker jag om att träna & umgås med familj och vänner. 
Hoppas vi ses!

Agnes Holmbäck Svensson

Jag är en glad och sprallig tjej som älskar att hålla på med dans! Jag har dansat de flesta stilarna sedan jag var 4 år.
Jag är aktiv som tävlingsdansare i Sportdansklubben Dansverkstan Tidaholm och har tävlat sedan jag var 10 år och har under dessa år fått väldigt fina minnen.

Jag har deltagit på både internationella och nationella tävlingar med fina resultat. SM – Guld, Silver och Brons samt VM guld är några utav prestationerna som jag har gjort. Detta är upplevelser som jag alltid kommer bära med mig i livet.

Jag har gått en gymnasial utbildning med inriktning dans, gått kurser/utbildningar, varit ungdomsledare på läger samt assisterat och undervisat på vår dansskola. Under 2020 gick jag Danssportförbundets danstränarutbildning Disco steg 1 och examinerades i september.

Jag undervisar i Dancekidz 5 år och 6 år samt Disco, Btitish Freestyle och Slowdance för äldre barn och ungdomar. På mina lektioner är mitt fokus att alla ska ha roligt, finna gemenskap, engagemang och känna sig välkomna, det finns alltid något för alla. Det bästa som finns är att förmedla sina kunskaper och göra så att andra kan ”blomma ut”. Hoppas att vi ses i vår!

Amanda Fredriksson

Jag undervisar i Disco och Hiphop. Jag började undervisa i dans höstterminen 2019 och då undervisade jag även i jazz och modernt. Jag började dansa när jag var 5 år och jag började tävla i dans när jag var 9 år.

Jag har tävlat/tävlar i stilarna disco, hiphop, slowdance, discojazz, modern och jazz. Jag har även en utbildning inom att lära ut slowdance och discojazz.
Under 2020 gick jag Danssportförbundets danstränarutbildning Disco steg 1 och examinerades i september.
Mitt mål med min undervisning är att sprida dansglädje men också att varje dansare ska utvecklas och ha roligt.

Ella Gustafsson

Amilia Melin

Vera Fredriksson