You are currently viewing (2021-01-13 09:08) Information inför kursstart till följd av Coronapandemin

(2021-01-13 09:08) Information inför kursstart till följd av Coronapandemin

  • Inläggskategori:Nyheter

God fortsättning på det nya året!
Vi hoppas ju alla att det ska bli ett mer normalt 2021 och vi gör allt vi kan för att säkerställa en trygg och säker kursstart.

På grund av de beslut som våra myndigheter tagit till följd av rådande pandemi är i nuläget vår danssal stängd för undervisning fram till 24/1.Vi kommer att följa Riksidrottsförbundet och Svenska Danssportförbundets riktlinjer, som sätts utifrån Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer, för att bedriva en så säker och trygg verksamhet som möjligt under våren.Planerad kursstart är i nuläget 25/1.Vi fortsätter bevaka läget och uppdaterar er löpande med ny information.De åtgärder som genomfördes under hösten till följd av pandemin kan du läsa här.Ta hand om er!Mvh, Styrelsen Sportdansklubben Dansverkstan Tidaholm